0312 428 81 88

multinet

NEDEN İLAÇLAMA YAPTIRMALIYIZ

İlaçlama yöntemlerimiz

Neden İlaçlama Yaptırmalıyız ?


Haşereler kirli atıkların bulunduğu kanalizasyon boruları, duvar yarık ve çatlakları, toprak alanlar gibi yerlerde yaşarlar. İnsanların yaşam alanlarına ise dışarıdan getirilen karton kutu ve poşetlerden, zaman içerisinde yıpranmış fayans ve duvar çatlaklarından, yıpranmış parke aralarından girebilirler ve girdikleri alanlar içeirisinde kısa sürede üreme sağlayabildikleri için profosyonel ilaçlama hizmeti ile önlem almak gerekmektedir.

 

Haşere ve kemirgenler taşıdıkları virüsleri insanların yaşam alanlarına girdiklerinde salya ve dışkı yolu ile her yere bulaştırabilirler. Bunun sonucunda kişilerde; sıtma, tifo, tifüs, dizanteri, veba vb. gibi sonucu ağır cilt hastalıkları ortaya çıkabilir. 

Bunun yanı sıra gıdaya yönelik bir işletmeniz varsa düzenli olarak Tarım İl Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği denetlemelerde zorunlu tuttuğu ve gerekli belgeleri göremez ise her ay için 3000 TL ceza yaptırımı uyguladığı ilaçlama hizmeti için güvenilir ve kaliteli hizmet veren bir firma ile çalışmalısınız.

Profosyonel ilaçlama hizmeti almanız halinde yaşam alanlarınız hamam böceği, kalorifer böceği, tahtakurusu, ev faresi, karınca, ev tozu akarları, güve, karasinek, çıyan , gümüş böceği, kulağa kaçan, lağım faresi, bit, pire vb. zararlılardan uzun süreli koruma altında arındırılmış olacaktır.

 

Tümer İlaç ve İlaçlama Çevre Sağlığı olarak yılların tecrübesi ile birlikte Ankara ve çevre illerinde uzman personellerden oluşan ekibimizle gıdaya yönelik özel sektörde, çeşitli özel ve kamu kurum kuruluşlarında, okul ve üniversitelerde, hastanelerde, fabrikalarda, işyeri ve otellerde, alışveriş merkezlerinde ve oturuma ilişkin sitelerde ve daire içlerinde 7/24 hizmet vermekteyiz.

 

Sizde herhangi bir haşere ya da kemirgen sorunu yaşıyorsanız, uzman desteği için Tümer İlaç ve İlaçlama Hizmetlerine ulaşarak müşteri hizmetleri desteği ile uygulama hakkında hemen bilgi ve fiyat alabilirsiniz.


HEMEN ARAYIN !


(0312) 428 81 88


 

TÜMER Çevre Ltd. Şti. | Meneviş Sk. 63/4 Aşağı Ayrancı - ANKARA | TEL : 0312 428 81 88 | FAX : 0312 428 81 86 | Ticaret Sicil No : 240497

tumercevre.com.tr © 2024