0312 428 81 88

multinet

NEDEN TÜMER İLAÇ

İlaçlama yöntemlerimiz

Neden Tümer İlaç ?


Firmamız 2005 yılından bu yana ülkemizde gelişmekte olan çevre sağlığı bilincine kaliteli ürünlerle katkıda bulunan ve haşere kontrol alanında Türkiye'de profosyonel hizmet ve ürün sunmakta olan çeşitli firmaların İç Anadolu Bölge Temsilcisi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Tedarikçi firmalarımız kemirgen, yürüyen ve uçan haşerelerle mücadele konusunda dünya lideri firmaların Türkiye lisanlı distribütörlüğünü yapmakta olup, bu firmaların sağladığı olanaklarla Tümer İlaç olarak firmamız, problemlere etkili, sistematik teknik çözümler üreterek kısa zamanda kamu ve özel sektörde başarısını kanıtlamıştır.

Çalıştığımız kurumlarda düzenli iş takibi yaparak belgelerimizi sunuyoruz ve her uygulama sonrası hazırlanan detaylı raporu yetkili kişiye teslim ediyoruz. Rutin programımız dışında çıkan acil hizmet verilmesi gereken durumlarda hemen uzman personellerden oluşan ekibimizi yönlendiriyoruz.

İlaçlama hizmeti ciddi bir iştir. En küçük ihmalkarlık insan hayatına mal olabilir. Sektörümüzde birçok kişi ilaçlama elemanı adı altında ruhsatsız ve belgesiz insan sağlığına %100 zararlı ilaç kullanarak uygulama yapmaktadır. Tümer İlaç ve İlaçlama olarak firmamız tüm gerekleri yerine getirerek halk ve çevre sağlığı alanında güvenilir hizmet vermeyi sürdürmektedir.

Sizde Halk Sağlığı alanında hiçbir zararlı etkisi olmayan kaliteli ürünler ve uzman ekip eşliğinde güvenilir hizmet almak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.


HEMEN ARAYIN !


(0312) 428 81 88

 

TÜMER Çevre Ltd. Şti. | Meneviş Sk. 63/4 Aşağı Ayrancı - ANKARA | TEL : 0312 428 81 88 | FAX : 0312 428 81 86 | Ticaret Sicil No : 240497

tumercevre.com.tr © 2024